Η Mitsubishi και η NTT εξαγόρασαν το 30% της HERE, μειώνοντας το ποσοστό των Audi, BMW και Daimler

Σχετικά άρθρα

Η HERE Technologies πούλησε το 30% των μετοχών της στην Mitsubishi και την Nippon Telegraph and Telephone Corp (NTT), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί το ποσοστό των Audi, BMW και Daimler από το 75% (25% η κάθε μια) στο 54% (18% η κάθε μια). Η Mitsubishi και η NTT θα επενδύσουν στην HERE, με έδρα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας, μέσω της κοινοπραξίας τους COCO Tech Holding B.V.

Οι ιαπωνικές εταιρείες δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν με HEREγια την ανάπτυξη τρόπων αντιμετώπισης της οδικής συμφόρησης και της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της αλυσίδας εφοδιασμού. Οι υψηλής ανάλυσης χάρτες της HERE, θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την διαχείριση στόλου, την παρακολούθηση οχημάτων αλλά και για υπηρεσίες παράδοσης.

Η Audi, η BMW και η Daimler είχαν δώσει το 2015 στη Nokia, το ποσό των 2,8 δισ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τους χάρτες HERE, προκειμένου να αποφύγουν την εξάρτηση τους από τους χάρτες της Google.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...