Τα πρώτα reviews του Toyota GR Yaris

Σχετικά άρθρα

Ανέβηκαν στο YouTube τα πρώτα review του ολοκαίνουργιου Toyota GR Yaris, μιας και η ιαπωνική εταιρία έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους να το οδηγήσουν στην πίστα του Εστορίλ στη Πορτογαλία. Όπως θα δεις στα video, το νέο hothatch αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, με τον τρικύλινδρο 1.600άρη turbo κινητήρα του να αποδίδει 250 άλογα με την ροπή να ξεπερνά τα 350 Nm.

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, και σύμφωνα με την Toyota, το GR Yaris ολοκληρώνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 5,5 δευτ. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης προέρχεται από το RAV4, και μεταβάλει τη ροπή ανάμεσα στον εμπρός και τον πίσω άξονα.

Ο οδηγός έχει τρεις επιλογές, την Normal που έχει κατανομή ισχύος 60:40 μπροστά/πίσω, την Sport που έχει κατανομή ισχύος 30:70 μπροστά/πίσω και την Trac με κατανομή ισχύος 50:50 μπροστά/πίσω. Η εξέλιξη της πλατφόρμας και του συστήματος τετρακίνησης έγιναν στην Ιαπωνία και φέρνουν την υπογραφή της Toyota Gazoo Racing, με την εταιρία να κάνει δοκιμές στην Ιαπωνία, στη Φινλανδία αλλά και στο Nurburgring.

Το -αποκλειστικά- τρίθυρο Toyota GR Yaris διαθέτει νέο bodykit με φουσκωμένα φτερά, νέους προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες, αεροτομή, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων, ενώ για την πέδηση φροντίζουν τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και διπίστονες πίσω. Όλες τις πληροφορίες για το μοντέλο μπορείς να τις διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Τoyota: Με 250 άλογα το τετρακίνητο GR Yaris

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ετοιμάζει το GR Starlet

Η Toyota φημολογείται πως αναπτύσσει τη νέα γενιά του Starlet, με το hatchback μοντέλο να βασίζεται στην DNGA πλατφόρμα της Daihatsu και να κυκλοφορεί...

Το Peugeot 208 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Peugeot 208 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...