Η Continental σε συνεργασία με την Sennheiser ετοιμάζει ένα καινοτόμο ηχοσύστημα αυτοκινήτου που δεν κανένα ηχείο! Το σύστημα ονομάζεται Ac2ated Sound και ουσιαστικά μετατρέπει όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε ηχείο.

Σύμφωνα με την Continental, ορισμένα μέρη του αυτοκινήτου είναι κατάλληλα από την φύση τους να αναπαράγουν διάφορες συχνότητες. Για παράδειγμα οι μπροστά κολόνες είναι καλές για υψηλές συχνότητες, όπως κάνουν τα tweeters, ενώ τα πάνελ των θυρών μπορούν να χειριστούν καλά μεσαίες συχνότητες, με την οροφή και το ταμπλό να μπορούν να λειτουργήσουν ως subwoofers.

Έτσι αντί να υπάρχουν πραγματικά ηχεία στα σημεία αυτά, η Continental με τους κατάλληλους ενεργοποιητές μπορεί να στείλει δονήσεις στις περιοχές αυτές, προκειμένου να παραχθεί ο ήχος.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν πολλά μουσικά όργανα, όπως το βιολί και η ακουστική κιθάρα, με τις χορδές να είναι στις περιπτώσεις τους οι ενεργοποιητές. Η υλοποίηση αυτή εξοικονομεί κοντά στα 23 κιλά βάρους, απελευθερώνοντας χώρο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση.

Το πότε το συγκεκριμένο σύστημα αναμένεται να περάσει στη παραγωγή δεν το ανακοινώνει η εταιρία.