Πωλείται ένας παλιός και ένας καινούργιος KITT

Σχετικά άρθρα

Ελάχιστα είναι εκείνα τα αυτοκίνητα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που έχουν αφήσει την δική τους ιστορία. Τέτοια παραδείγματα είναι η DeLorean από τις ταινίες Back to the Future, το Dodge Charge ως General Lee στους Dukes of Hazzard και φυσικά η Pontiac Firebird Trans-Am ως KITT στο Knight Rider.

Αν αγαπάς τον KITT, τότε μπορείς να αγοράσεις ένα εξαιρετικό αντίγραφο του διάσημου μαύρου σπορ αυτοκινήτου. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλιστα άνηκε στον George Barris, ο σχεδιαστής του KITT και του Batmobile και μηχανικά φορά έναν 5,0-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο βασίζεται σε ένα Pontiac Firebird του 1982, έχει διανύσει μόλις 8.050 χιλιόμετρα και πωλείται για 55.000 δολάρια.

Ο KITT επέστρεψε το 2008, αλλά η σειρά Knight Rider δεν είχε την επιτυχία της αυθεντικής και έτσι έκανε μόλις 1 κύκλο επεισοδίων. Ο νέος KITT ήταν ένα Ford Mustang το οποίο φορούσε το bodykit του Shelby GT500KR.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς και μηχανικά φορά έναν V8 4,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων. Έχει διανύσει μόλις 3.050 χιλιόμετρα και πωλείται έναντι 44.000 δολαρίων.

ΠηγήHemmings.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η νέα BMW X2 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η νέα BMW X2 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73...