Ακόμη μια γερμανική εταιρία προστίθεται στην λίστα εκείνων που αποφάσισαν να μην έχουν περίπτερο στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Έτσι μετά τις BMW και Mercedes-Benz, και η Audi ανακοίνωσε πως δεν θα έχει παρουσία στην έκθεση της Νέας Υόρκης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2020.

Εκπρόσωπος της Audi δήλωσε πως η γερμανική εταιρία θα συνεχίζει να αξιολογεί την παρουσία της στις εκθέσεις αυτοκινήτων, ξεχωριστά για κάθε έκθεση. Την ίδια στιγμή αντιπρόσωποι της Audi δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόφαση της εταιρίας να μην παραβρίσκεται στην έκθεση της Νέας Υόρκης, ζητώντας να αλλάξει την απόφασή της.

Ο Mark Schienberg, πρόεδρος της Ένωσης Αντιπροσώπων της Νέας Υόρκης, δήλωσε πως η απόφαση της Audi εξόργισε τους αντιπροσώπους της. Όπως είπε, η περιοχή της Νέας Υόρκης είναι μια σημαντική αγορά για την Audi, αφού σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις για την μάρκα στις Η.Π.Α, ενώ σίγουρα αποτελεί αρνητική εξέλιξη το γεγονός πως περίπου 1 εκατομμύριο επισκέπτες της έκθεσης δεν θα βλέπουν τα μοντέλα της Audi.