Η μετοχή της Tesla εκτινάχθηκε στα 967 δολάρια! [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Η μετοχή ανέβηκε ακόμη περισσότερο και πλέον διαπραγματεύεται στα 967 δολάρια, με την κεφαλαιοποίηση της να φτάνει τα 174,37 δισ. δολάρια.

Δεν έχουμε περάσει παρά μόλις ώρες από το άρθρο που αναφέρει πως η Tesla αξίζει πλέον περισσότερο από την Volkswagen και την Daimler μαζί,και με το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να έχει ανοίξει εδώ και λίγες ώρες, η μετοχή της Tesla εκτοξεύτηκε στο +14,39%, και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 888,75 δολάρια, την ώρα που χθες είχε κλείσει στα 780 δολάρια.

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η τιμή της μετοχής της Tesla είχε φτάσει μέχρι και τα 914,39 δολάρια.

Πλέον η χρηματιστηριακή της αξία ανέρχεται στα 161,77 δισ. δολάρια, όταν χθες η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας του Elon Musk ήταν στα 140,59 δισ. δολάρια.

Άραγε που θα σταματήσει αυτή η ξέφρενη πορεία της μετοχής της Tesla; O στόχος του Musk είναι να κάνει την Tesla να έχει κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη των 650 δισ. δολαρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr