Η Volkswagen ανανεώσει το Atlas

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen στην έκθεση του Σικάγο παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Atlas. Το μοντέλο πλέον μοιάζει στο Atlas Cross Sport, έχοντας νέους προφυλακτήρες, ενώ το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 7,62 εκατοστά. Επίσης έχει νέα γρίλια και νέα φωτιστικά σώματα. Το R-Line πακέτο ξεχωρίζει από τους πιο σπορ προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές και τις ζάντες διαστάσεων 20″ ή 21″.

Μηχανικά προσφέρεται με 2,0-λιτρο turbo κινητήρα των 235 ίππων και με τον V6 3,6-λίτρων απόδοσης 276 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που στέλνει την κίνηση είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τα Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Braking με Pedestrian Monitoring, Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert, ενεργό Cruise Control με Stop and Go, Lane Keeping System, Park Distance Control, Park Steering Assistant, Overhead View Camera, Traffic Jam Assist και Dynamic Road Sign Display.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...