Ferrari: Απατεώνες θέλουν να κλέψουν τα αυτοκίνητα των πελατών μας μέσω ψεύτικων ανακλήσεων

Σχετικά άρθρα

H Ferrari προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της στη Νότιο Αφρική πως ορισμένοι απατεώνες θέλουν να κλέψουν τα αυτοκίνητα τους μας μέσω ψεύτικων ανακλήσεων.

Η ιταλική εταιρία αναφέρει πως οι απατεώνες έχουν στείλει πλαστές επιστολές στους ιδιοκτήτες των μοντέλων της, οι οποίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητό τους είναι μέρος μιας ανάκλησης και πως θα στείλουν ένα φορτηγό προκειμένου να παραλάβουν το αυτοκίνητο από το σπίτι του ιδιοκτήτη, να το μεταφέρουν στην αντιπροσωπεία ώστε να γίνουν δωρεάν οι εργασίες της ανάκλησης και στη συνέχεια να το επιστρέψουν πίσω στον ιδιοκτήτη.

Η Ferrari ειδοποιήθηκε για αυτή την απάτη όταν ο ιδιοκτήτης μιας 812 Superfast πίστεψε τους απατεώνες και τους παρέδωσε το αυτοκίνητό του. Το περιστατικό συνέβη στο Randburg, περιοχή που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Γιοχάνεσμπουργκ, με τους ληστές να τρακάρουν και να διαλύουν την 812 Superfast στα σύνορα Lebombo της Νοτίου Αφρικής με την Μοζαμβίκη.

H Ferrari ξεκαθαρίζει πως ποτέ η ίδια δεν θα ζητήσει από τους πελάτες της την παραλαβή του αυτοκινήτου από το σπίτι τους, ενώ ζητά από όσους άλλους έχουν λάβει αντίστοιχες επιστολές να την ενημερώσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...