Αυτή είναι η νέα Porsche 911 Turbo S

Σχετικά άρθρα

Αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν χωρίς ίχνος καμουφλάζ τη νέα 911 Turbo S που μαζί με τη νέα 911 Turbo θα βρίσκονται στο περίπτερο της Porsche στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις αρχές του επόμενου μήνα.

Τα αυτοκίνητα θα φορούν τον 3,8-λίτρων twin-turbo κινητήρα. Αυτός στη περίπτωση της 911 Turbo S θα αποδίδει 650 άλογα με 800 Nm ροπής, 70 άλογα και 50 Nm ροπής περισσότερα από τα 580 άλογα και τα 750 Nm ροπής της προηγούμενης γενιάς.

Το αυτοκίνητο παρά το γεγονός πως θα ζυγίζει 45 κιλά επιπλέον από τη προηγούμενη γενιά, θα είναι ταχύτερο, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, (-0,1 δευτ.) έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη. Το αυτοκίνητο διαθέτει φουσκωμένα φτερά, ενεργή αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, σύστημα τετραδιεύθυνσης, νέους προφυλακτήρες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο πλάι.

Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 419 mm μπροστά και 391 mm πίσω, με δεκαπίστονες δαγκάνες μπροστά. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ μπροστά και 21″ πίσω.

Η Porsche 911 Turbo S φημολογείται πως έχει καταφέρει να σημειώσει χρόνο στο Nurburgring κάτω των 7 λεπτών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Σπύρος Πανόπουλος πουλά σκούπες και φαράσια

Το Chaos μπορεί να περιμένει μιας και ο Σπύρος Πανόπουλος έκανε γνωστό πως βγάζει στην αγορά σκούπες και φαράσια που έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Τα...

Οι τιμές της νέας Lancia Ypsilon στην Ιταλία

Η Lancia ανακοίνωσε τις τιμές της νέας Ypsilon για την αγορά της Ιταλίας, ενώ ταυτόχρονα έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου που...

Η Nio λανσάρει την μπαταρία ημι-στερεής κατάστασης 150 kWh στην Κίνα

Όπως είχε προαναγγείλει πριν δύο χρόνια η Nio θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου την εμπορική διάθεση στην αγορά της Κίνα μιας ολοκαίνουριας μπαταρίας ημι-στερεής...