Στις 22 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, η Tesla παρουσίασε το pickup της, που το ονόμασε Cybertruck, και ο σχεδιασμός του είναι τουλάχιστον περίεργος και φουτουριστικός. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες για αυτό είχαν ξεπεράσει τις 250.000, με τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παραγγείλει ένα Cybertruck, να δίνει στην Tesla το ποσό των 100 δολαρίων, τα οποία θα επιστραφούν κατά την παράδοση του αυτοκινήτου.

1

Σήμερα γίνεται γνωστό, ότι οι παραγγελίες του Cybertruck ίσως έχουν ξεπεράσει τις 522.000. Και λέω ίσως, γιατί ο υπολογισμός είναι σύμφωνα με το υπολογιστικό φύλλο κρατήσεων του Cybertruck Owners Club forum. Το forum δηλώνει ότι το νούμερο αυτό υπολογίζεται από τον αύξοντα αριθμό του υπολογιστικού φύλλο των κρατήσεων του Cybertruck, το οποίο φέρει τους πραγματικούς αριθμούς παραγγελίας.

2

Η Tesla δεν ανακοινώνει ποτέ επίσημα αριθμούς παραγγελιών, αλλά δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να ισχύει το παραπάνω νούμερο, δεδομένου της απήχησης που φάνηκε από την πρώτη στιγμή να έχει το pickup της. Η εξακρίβωση αυτών θα έρθει όταν ξεκινήσει η παραγωγή και οι παραδόσεις του Cybertruck, που δεν αναμένονται πριν το 2021.