McLaren Verdant Theme GT by MSO

Σχετικά άρθρα

Το τμήμα MSO της McLaren παρουσιάζει την Verdant Theme GT, μια GT με την οποία η MSO παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες και τις επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει στους πελάτες της.

Το αυτοκίνητο έχει βαφεί με μια τρίχρωμη πράσινη βαφή που συνδυάζεται τα χρώματα Horsell Green, Arbor και Steppe Green, με την καμπίνα να διαθέτει ειδικά διακοσμητικά, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιείται σε ένα supercar το κασμίρ.

Η MSO ξόδεψε 430 ώρες μόνο για να βάψει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο φέρει πράσινες δαγκάνες και μαύρα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό εκτός από το κασμίρ, υπάρχουν Dark Green, Jet Black και Laurel Green δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.

Μηχανικά η ιδιαίτερη αυτή McLaren GT δεν φέρει αλλαγές, με τον V8 4,0-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 620 άλογα και να μπορεί να επιταχύνει το μοντέλο από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...