Ακυρώθηκε η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Skoda Octavia στην Κρήτη, λόγω Covid-19

Σχετικά άρθρα

Ολοένα και περισσότερα μηνύματα έρχονται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο τα οποία μας ενημερώνουν για την ακύρωση προγραμματισμένων παρουσιάσεων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Έτσι, μετά την ακύρωση της δημοσιογραφικής παρουσίασης της 2,0-λιτρης Toyota Supra στην Βαρκελώνη, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 23-24 Μαρτίου, μόλις ενημερωθήκαμε ότι την ίδια τύχη έχει και η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Skoda Octavia.

Αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 26-27 Μαρτίου, και αιτία φυσικά είναι ο νέος κορωνοϊός, ονόματι Covid-19. Η απόφαση αυτή ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο της Skoda, με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί σήμερα σχετικά με τον κορωνοϊό σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες αλλά και την προτεραιότητα που η Skoda δίνει στην υγεία των προσκεκλημένων, των συνεργατών και των στελεχών της εταιρείας, η απόφαση ματαίωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης κρίθηκε ως η πλέον αρμόζουσα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...