Ο Sebastien Ogier ήταν ο νικητής του Rally Μεξικού μετά από την πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα, αφού οι διοργανωτές ακύρωσαν τις σημερινές ειδικές, λόγω των ταχέως μεταβαλλόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών παγκοσμίως που συνδέονται με την πανδημία του κορωναϊού.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Γάλλου στο συγκεκριμένο rally, με τον Ott Tanak να τερματίζει στην δεύτερη θέση και τον Teemu Suninen στην τρίτη.

Η νίκη είναι φυσικά μια νίκη, αλλά αυτή έχει διαφορετική αίσθηση από κάθε άλλη. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, έκαναν μια φανταστική δουλειά,

δήλωσε ο Ogier.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Elfyn Evans, ενώ στην πέμπτη ο Kalle Rovanpera. Ο Thierry Neuville είχε ένα απογοητευτικό Σαββατοκύριακο, αφού τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε την Παρασκευή, δεν τον άφησαν να κάνει κάτι περισσότερο από την 16η θέση.

Στο πρωτάθλημα των οδηγών ο Ogier βρίσκεται στην 1η θέση με 62 βαθμούς, ο Evans στη δεύτερη με 54 βαθμούς και ο Neuville στην τρίτη με 42 βαθμούς. Ακολουθεί ο Rovanpera με 40 βαθμούς, ο Tanak με 38 βαθμούς, ο Suninen με 26, o Lappi με 24 και οι Katsuta, Loeb και Tidemand με 8 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα των ομάδων η Toyota βρίσκεται στη πρώτη θέση με 110 βαθμούς, με την Hyundai να έπεται με 89 βαθμούς, ακολουθούμενη από την M-Sport Ford με 65 βαθμούς.

Το WRC, λόγω κορωναϊού, έχει ήδη ανακοινώσει την αναβολή επόμενου αγώνα, του Rally Αργεντινής που ήταν προγραμματισμένο για τις 23-26 Απριλίου. Έτσι ο επόμενος αγώνας, το Rally Πορτογαλίας, είναι προγραμματισμένος για τις 21-24 Μαΐου.