Οδηγώντας μια BMW E46 M3 CSL με χειροκίνητο κιβώτιο

Σχετικά άρθρα

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η M3 (E46) CSL είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα που δημιούργησε το BMW M Division. Το μοναδικό ψεγάδι που μπορούσε κάποιος να της προσάψει ήταν το αυτοματοποιημένο μηχανικό (ρομποτικό) κιβώτιο SMG II.

Γι’αυτό και κάποιος Βρετανός επέλεξε να αντικαταστήσει το εν λόγω κιβώτιο, με ένα συμβατικό 6-τάχυτο σύστημα μετάδοσης και στο ακόλουθο video θα δεις τον Henry Catchpole να οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Να θυμίσω ότι η σκληροπυρηνική M3 CSL, τα αρχικά της οποίας προέρχονται από τις λέξεις Coupe Sport Lightweight, βγήκε στη παραγωγή σε μόλις 1.383 μονάδες σε διάστημα λίγων μηνών (840 αριστεροτίμονες και 543 δεξιοτίμονες). Το βάρος της ήταν 110 κιλά λιγότερα από τη νορμάλ M3, με το συνολικό βάρος να έφτανε πλέον τα 1.385 κιλά. Μηχανικά, ο 3.2-λίτρων εξακύλινδρος σε σειρά ατμοσφαιρικός κινητήρας απέδιδε 360 άλογα στις 7.900 σ.α.λ με 370 Nm ροπής. Enjoy!

Διάβασε ακόμα

Αναλύοντας τις λεπτομέρειες της θρυλικής BMW M3 (E46) CSL

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...