Στην καρδιά του περασμένου καλοκαιριού κυκλοφόρησε το Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, η πρώτη spinoff ταινία του franchise. Σε αυτή πρωταγωνιστές ήταν ο Dwayne Johnson και Jason Statham, ενώ ενεργή συμμετοχή είχαν η Vanessa Kirby και ο Idris Elba, με τον τελευταίο να παίζει το ρόλο ενός ανατρεπτικού τρομοκράτη με διάφορες υπερδυνάμεις, ονόματι Brixton.

1

Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα έσοδα παγκοσμίως της ανήλθαν σε 760,4 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που μπορεί να την χαρακτηρίσει άκρως επιτυχημένη, αν και δεν έπιασε τα νούμερα των υπόλοιπων ταινιών του Fast and Furious.

Παρόλα αυτά, ο Dwayne “The Rock” Johnson επιβεβαίωσε μέσω ενός live που έκανε από τον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram ότι θα υπάρχει sequel toy Hobbs & Shaw, και αυτή την περίοδο θέλουν να βρουν το δημιουργικό, καθώς και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η νέα ταινία.

2

Όπως καταλαβαίνεις, με την πανδημία του νέου κορωνοϊού να επηρεάζει τα πάντα, δεν υπάρχει ακόμα ολοκληρωμένο σενάριο, και φυσικά με τα γυρίσματα να μην έχουν ξεκινήσει, απέχουμε τουλάχιστον 18 με 24 μήνες μέχρι να βγει στις αίθουσες η νέα ταινία.