Ford: Καθυστερεί τουλάχιστον ένα μήνα η επανέναρξη της παραγωγής των εργοστασίων στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση για την παράταση του κλεισίματος των εργοστασίων της στη Βόρεια Αμερική, η εταιρία με το Μπλε Οβάλ έκανε σήμερα γνωστό ότι όλα τα εργοστάσια της στην Ευρώπη δεν θα παράξουν αυτοκίνητα για τουλάχιστον μέχρι τις 4 Μαΐου.

Η απόφαση αφορά τα εργοστάσια στο Saarlouis και στην Κολωνία (Γερμανία), στη Βαλένθια (Ισπανία), στην Κραϊόβα (Ρουμανία), και στις πόλεις Bridgend και Dagenham (Ηνωμένο Βασίλειο).

Η Ford αναφέρει ότι τα σχέδια επανεκκίνησης της παραγωγής εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με το νέο κορωνοϊό τον μήνα Απρίλιο, γεγονός που επηρεάζεται άμεσα από τους περιορισμούς κάθε χώρας.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford σε συνάντηση που θα έχει με την αμερικάνικη κυβέρνηση θα ζητήσει ένα πακέτο μέτρων και κινήτρων που θα βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία να επανέλθει στην πορεία της, μόλις υποχωρήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...