Το νέο plug-in υβριδικό μοντέλο της McLaren ίσως παρουσιαστεί το καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η McLaren ανακοίνωσε ότι εξελίσσει ένα νέο υβριδικό supercar και έναν V6 κινητήρα και σημερινή συνέντευξη του CEO της, Mike Flewitt, μας κάνει γνωστό ότι η εταιρία ετοιμάζει ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, το οποίο λέγεται ότι θα είναι μέλος της Sports Series γκάμας της.

Χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren είπε:

Έχουμε εμπειρία από υβριδικά συστήματα με αυτοκίνητα όπως η P1, η P1 GTR και η Speedtail, και αυτή η συνταγή του να προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να είναι τόσο οικονομικό, όσο και συναρπαστικό στην οδήγηση παραμένει ο στόχος μας.

Η McLaren είναι εδώ για να κατασκευάσει τα καλύτερα “driver’s αυτοκίνητα” και βλέπουμε ευκαιρίες με τους υβριδικούς κινητήρες από άποψη στιγμιαίας ροπής και πλήρωσης των κενών στη καμπύλη ισχύος.

Ο Flewitt δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο υβριδικό μοντέλο, αλλά αυτό λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι, έτσι ώστε να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους.

Παρότι ο βασικός κινητήρας της McLaren θα παραμείνει ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo, ο νέος V6 κινητήρας θα μπορεί να συνδυαστεί με ηλεκτροκινητήρες, με το νέο μοντέλο να λέγεται ότι θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 30 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...