Volkswagen: Εικονική περιήγηση στο περίπτερό της έκθεσης της Γενεύης

Σχετικά άρθρα

Με την φετινή έκθεση της Γενεύης να ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Volkswagen δημιούργησε ψηφιακά το περίπτερό που θα είχε στην έκθεση, επιτρέποντας μας να περιηγηθούμε σε αυτό μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet μας.

Η εταιρία ονομάζει τη δημιουργία της Virtual Motor Show και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 17 Απριλίου. Ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί στο περίπτερο, να βλέπει τις λεπτομέρειες των αυτοκινήτων, ενώ μπορεί παράλληλα να τα παραμετροποιήσει, αλλάζοντας τις ζάντες και το εξωτερικό τους χρώμα.

Ανάμεσα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο εικονικό αυτό περίπτερο είναι τα Golf GTI, Golf GTD, Golf GTE, ID.3, Golf eTSI, Touareg R, T-Roc R, T-Roc Cabriolet, e-up!, up! GTI, Polo GTI, Passat Variant GTE, Caddy και ID. Space Vizzion.

Μπορείς να περιηγηθείς και εσύ πατώντας στο link της πηγής.

ΠηγήVolkswagen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...