Κάποιος τράκαρε την νέα Corvette του αμέσως μετά την παραλαβή της

Σχετικά άρθρα

Να είσαι ένας από τους πρώτους τυχερούς που παρέλαβαν την ολοκαίνουρια Corvette C8 σου, καθώς οι παραδόσεις ξεκίνησαν πριν περίπου ένα μήνα, και να τρακάρεις πριν καν ολοκληρωθεί ένα 24ωρο που έχεις τα κλειδιά της στα χέρια σου. Μη σου τύχει!

Αυτό ακριβώς συνέβη σε έναν Αμερικάνο, με το όνομα του στο Facebook να είναι June Bug, ο οποίος παρέλαβε την Corvette του στις 2 Απριλίου. Δεν είναι ξεκάθαρο αν το ατύχημα συνέβη την ημέρα της παράδοσης του αυτοκινήτου ή την επόμενη (ο June Bug αναρρώνει από το ατύχημα και δεν έχει ενημερώσει), αλλά ο ιδιοκτήτης μοιράστηκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες την Παρασκευή, 3 Απριλίου.

Χωρίς να είμαι εμπειρογνώμων, η Corvette φαίνεται να τράκαρε πλευρικά το Hyundai Accent, με τον οδηγό της Corvette να σχολιάζει ότι έχει μερικά σπασμένα δάχτυλα και ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου ήταν φανερά μεθυσμένος, ενώ δεν ήταν ασφαλισμένος. Από την άλλη, ο ίδιος έχει καλή ασφάλιση.

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα που αφορά τη νέα Corvette και ανήκει σε ιδιώτη, καθώς μια που είχε τρακάρει πέρσι το καλοκαίρι ήταν μοντέλο προ-παραγωγής της Chevrolet.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μαρκόπουλο. Νεκρός 27χρονος, σοβαρά τραυματισμένη 22χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο οποίο σκοτώθηκε ο 27χρονος οδηγός ενώ σε σοβαρή κατάσταση...

13χρονος κατέστρεψε μια Lamborghini Huracan

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια Lamborghini Huracan Evo κατέληξε σε ένα χαντάκι στο Βανκούβερ και σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός ήταν...