Ενοχλημένοι ιδιοκτήτες της νέας Corvette με τις ραφές στο εσωτερικό της

Σχετικά άρθρα

Τα προβλήματα “νεότητας” της όγδοης γενιάς της Corvette συνεχίζονται και αυτή τη φορά αφορούν το εσωτερικό του νέου αμερικάνικου sportcar. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στην Chevrolet για τις κακές ραφές στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει εκείνους που έχουν επιλέξει την δερμάτινη επένδυση του ταμπλό του υψηλότερου επιπέδου εξοπλισμού, 3LT, με το οποίο το αυτοκίνητο κοστίζει περίπου 20.000 δολάρια πάνω από την βασική τιμή.

Οι χρήστες του Corvette Forum προσπάθησαν να διαγνώσουν το ζήτημα, αμφισβητώντας εάν η κυματοειδής ραφή θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα συγκολλητικής ουσίας χαμηλής ποιότητας, ή αν το ταμπλό “έσκασε” στον ήλιο, προκαλώντας την εμφάνιση της ατέλειας.

Όπως θυμάσαι, στο παρελθόν έχουν εκφραστεί παράπονα για έλλειψη μερικών βιδών στον εμπρός προφυλακτήρα, όπως επίσης και για την ύπαρξη μιας βίδας που συγκρατεί το φτερό, η οποία είναι μεγαλύτερη απ’ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα όταν η πόρτα του οδηγού ανοίγει πλήρως να γρατζουνιέται το χρώμα του αυτοκινήτου.

Επίσης έχει παρατηρηθεί μετά από πλύσιμο ή βροχή, να μπαίνει αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού στον χώρο του κινητήρα.

Bonus! Δες κάποιον να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα με τη νέα Corvette σε 2,7 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...