Πως σου φαίνεται το βυσσινί χρώμα στην BMW 750Li

Σχετικά άρθρα

Η αντιπροσωπεία της BMW στο Abu Dhabi έχει στην έκθεση της μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία της 750Li xDrive. Αυτή είναι προϊόν του τμήματος Individual της γερμανικής εταιρίας, με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο να είναι βαμμένο στο χρώμα Royal Burgundy Red.

Στο εσωτερικό υπάρχει εξαιρετικής ποιότητας δέρμα χρώματος Zagora Beige, η πανοραμική οροφή Panoramic Sky Lounge, το σύστημα Rear-Seat Entertainment, ενώ υπάρχουν “εξαιρετικά μαλακά” πατάκια, τα οποία είναι φτιαγμένα από προβιά.

Μηχανικά, διαθέτει τον 4,4-λίτρων turbo V8 κινητήρα απόδοσης 530 ίππων και 750 Nm, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,1 δευτ., με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...