Συλλέκτης δωρίζει τα έσοδα από την πώληση 7 supercar του, στους πληγέντες από τον κορωνοϊό

Σχετικά άρθρα

Η πανδημία του Covid-19 πλήττει πολύ σοβαρά τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς τις τελευταίες ημέρες πεθαίνουν από τον ιό SARS-CoV-2 σχεδόν 2.000 άτομα, όσος ήταν ο τραγικός απολογισμός της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους την 9η Σεπτεμβρίου του 2001. Σήμερα οι Η.Π.Α. είναι το επίκεντρο της πανδημίας, με μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να υπάρχουν 521.365 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 20.057 θάνατοι από το νέο κορωνοϊό.

Η πανδημία επηρεάζει την Αμερική με τρόπους που ελάχιστοι φαντάζονταν, καθώς δεν κινδυνεύει μόνο η υγεία του πληθυσμού, αλλά και το βιοτικό επίπεδο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν δει τα εισοδήματά τους να μειώνονται ή να μηδενίζονται, αφού οι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους λόγω των μαζικών απολύσεων.

Ένας συλλέκτης ακριβών και σπάνιων αυτοκινήτων από την πόλη Fort Wayne της Ιντιάνα έχει βγάλει προς πώληση μερικά από τα supercars του, για να βοηθήσει τις τοπικές οικογένειες και επιχειρήσεις που επηρεάζονται από την παρούσα κατάσταση.

Η συλλογή Ash Crest Collection, αποτελείται από ιαπωνικά, αμερικανικά και ευρωπαϊκά supercars και από αυτά θα πουληθούν επτά αυτοκίνητα, με το 100% των εσόδων να δωρίζεται σε όσους έχουν επηρεαστεί από την κρίση του Covid-19.

Μεταξύ των αυτοκινήτων είναι μια Porsche 911 GT2 RS του 2018 με το Weissach πακέτο, βαμμένη στο μπλε Mexico Blue χρώμα (paint-to-sample), έχοντας διανύσει μόλις 419 χλμ.

Ακόμα, υπάρχει μια χειροκίνητη Ferrari F430 Spider του 2007 με μόλις 402 χλμ., και ολοκληρώνεται με ακόμα μια Ferrari F430 Spider του 2006, δύο Chevrolet Corvette (μια του 1966 και μια του 1967), μια Porsche 911 GT3 του 2004, και μια Lamborghini Gallardo LP560-4 του 2013. Μέχρι στιγμής έχει πουληθεί μόνο η Porsche 911 GT3 του 2004.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...