Ο διάδοχος του Nissan 370Z θα φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από τότε που η Nissan παρουσίασε το 370Z στην έκθεση του Τόκιο τον Οκτώβριο του 2008 και η ιαπωνική εταιρία έχει ξεκινήσει πλέον την ανάπτυξη της νέας γενιάς, η οποία είναι πιθανό να ονομαστεί 400Z.

Το νέο σπορ μοντέλο θα αντλεί σχεδιαστικά στοιχεία από το 240Z, κυρίως στο μπροστινό του μέρος, ενώ το συνολικό σχήμα και μέγεθος θα παραμείνει σχεδόν αμετάβλητο σε σύγκριση με το 370Z. Το εσωτερικό θα αντλεί στοιχεία από αυτά των Altima και Sentra, έχοντας μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον V6 3,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 475 Nm ροπής, προερχόμενος από τα Infiniti Q50/Q60 400 Red Sport, που θα συνδυάζεται τόσο με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με ένα χειροκίνητο, το οποίο δεν θα είναι διαθέσιμο από την αρχή της κυκλοφορίας του μοντέλου. Το νέο αυτοκίνητο θα προσφέρεται και σε Nismo έκδοση, που θα αποδίδει κοντά στα 500 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...