Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζει να συμβάλει με τον τρόπο του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι, αφρουγκραζόμενος στις καθημερινές ανάγκες των αρμόδιων φορέων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, στέκεται αρωγός στο ανθρωπιστικό έργο του Κοινωνικού Οργανισμού “Ο Άγιος Εφραίμ” σκοπός του οποίου είναι η υποστήριξη της Τρίτης Ηλικίας και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις κατ’ οίκων.

Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων όσων προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε ηλικιωμένους όπως νοσηλεία, φυσικοθεραπεία, συμβουλευτική υποστήριξη, φροντίδα οικείας και γενικότερης μέριμνας, ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη παραχώρησε ένα Honda Civic 4D Hybrid 1.3 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

1

Στην ανακοίνωσή του ο ομίλου αναφέρεται:

Για εμάς, στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα σήμερα που η ανάγκη για ελαχιστοποίηση της φυσικής παρουσίας των ασθενών και των οικείων τους σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ και η νοσηλεία κατ’ οίκον κρίνεται απαραίτητη, δε θα μπορούσαμε να μην βρεθούμε κοντά στις ευπαθείς ομάδες και σε όσους οικειοθελώς έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους.

Για να βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι νικητές από τον κυκεώνα της πανδημίας με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες, οφείλουμε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε υπεύθυνα και με σύνεση μεγιστοποιώντας το έργο της Πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας, υπακούοντας σε συστάσεις και οδηγίες.

Με την ελπίδα ότι σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας.