Tesla: To Cybertruck θα μπορεί να ντυθεί με αυτοκόλλητο βινυλίου

Σχετικά άρθρα

Η Tesla επέλεξε το σώμα του Cybertruck να είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα κάτι που σημαίνει πως το χρώμα του θα είναι γκρι. Από την πρώτη ημέρα της παρουσίασης του μοντέλου υπήρχε το ερώτημα εάν το μοντέλο θα μπορεί να βαφεί και προσφέρεται και σε άλλα χρώματα και ο Elon Musk απαντώντας σε ερώτηση στο Twitter, αποκάλυψε πως το η Tesla θα προσφέρει μια απεριόριστη γκάμα χρωμάτων και μοτίβων για το Cybertruck, μέσω αυτοκόλλητων βινυλίου.

Στις σχετικές ειδήσεις ένας ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ επέτρεψε σε μια ομάδα μετόχων της Tesla να πάνε σε δίκη την Tesla και τον Elon Musk, για το tweet που είχε κάνει ο Musk στις 7 Αυγούστου του 2018 και υποστήριζε πως είχε βρει χρηματοδότηση προκειμένου η Tesla να βγει από το χρηματιστήριο και να γίνει ιδιωτική εταιρία.

Ο δικαστής στην απόφασή του λέει πως απέρριψε τα επιχειρήματα του Musk και της Tesla πως το tweet δεν ήταν ψευδές ή παραπλανητικό, επιτρέποντας στους μετόχους της Tesla να προσπαθήσουν να αποδείξουν πως ο Musk σκόπευε να τους εξαπατήσει με εκείνο το tweet του, με τους μετόχους να υποστηρίζουν πως έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω του tweet. Από το tweet αυτό, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ επέβαλε πρόστιμο 20 εκατ. δολαρίων στην Tesla και 20 εκατ. δολαρίων στον Elon Musk, ενώ ανάγκασε τον Musk να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της Tesla, παραμένοντας ωστόσο CEO της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...