Η Formula E “παγώνει” το πρωτάθλημα της μέχρι τέλη Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η διοργανώτρια αρχή της Formula E και η FIA ανακοίνωσαν πως το πρωτάθλημα “παγώνει” μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως και το E-Prix του Βερολίνου, που ήταν προγραμματισμένο για τις 21 Ιουνίου αναβάλλεται.

Το πρωτάθλημα ενδεχομένως να επανεκκινήσει από τον Ιούλιο, με τα τρία εναπομείναντα E-Prix, ένα στη Νέα Υόρκη και δύο στο Λονδίνο, να είναι προγραμματισμένα για τις 11, 25 και 26 Ιουλίου. Τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας, μιας και οι τοποθεσίες που θα διεξαχθούν τα E-Prix έχουν μετατραπεί σε προσωρινά νοσοκομεία λόγω του κορωνοϊού.

Η Formula E και η FIA εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν και άλλους αγώνες στο καλεντάρι εκτός από τους παραπάνω, με τον ιδρυτή και πρόεδρο της Formula E, Alejandro Agag, να ευελπιστεί, πως αν η πανδημία υποχωρήσει, θα καταφέρουν να διεξάγουν επιπλέον 2-3 αγώνες , έτσι ώστε στο σύνολο να υπάρξουν ακόμη 5-6 αγώνες, που θα γίνουν όμως χωρίς κοινό.

Τέλος η Formula E ανακοίνωσε και αυτή την έναρξη ενός Esport πρωταθλήματος, με 9 αγώνες, που θα ξεκινήσει από το ερχόμενο Σάββατο, με 14 από τους επίσημους οδηγούς της Formula E να έχουν επιβεβαιώσει πως θα λάβουν μέρος σε αυτό. Οι αγώνες θα προβάλλονται δωρεάν μέσω των επίσημων λογαριασμών της Formula E σε YouTube, Facebook, Twitch, Twitter, αλλά και μέσω του site της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...