Το πρώτο επίσημο σκίτσο του ανανεωμένου Tiguan

Σχετικά άρθρα

Τι και αν έχουμε δει εδώ και μήνες φωτογραφίες του ανανεωμένου Tiguan χωρίς ίχνος καμουφλάζ; Η Volkswagen έδωσε σήμερα το πρώτο επίσημο σκίτσο του μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Tiguan, από το 2007 που παρουσιάστηκε, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σημειώσει περισσότερες από 6 εκατ. πωλήσεις, με το αυτοκίνητο να ήταν το best-seller μοντέλο της Volkswagen το 2019, με την εταιρία να κατασκευάζει 910.926 μονάδες του.

Το ανανεωμένο Tiguan φέρει νέα μπροστινά φωτιστικά σώματα, παρόμοιου σχεδιασμού με αυτά του νέου Golf, νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια και νέες ζάντες. Στο πίσω μέρος θα συναντάμε νέα LED φωτιστικά σώματα, το νέο λογότυπο της Volkswagen, ενώ τα γράμματα “Tiguan” θα βρίσκονται στο κέντρο του πορτμπαγκάζ, όπως συμβαίνει στα Arteon, Touareg και νέο Golf.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε νέα διακοσμητικά αλλά και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις.

Μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει τον 1.400άρη TSI κινητήρα απόδοσης 150 ίππων και 250 Nm ροπής με έναν ηλεκτροκινητήρα 85 kW (115 ίππων), ο οποίος αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων-λιθίου, χωρητικότητας 13 kWh.

Το σύστημα θα παράγει συνδυαστικά 245 άλογα και 400 Nm ροπή, με την κίνηση να μεταφέρεται μέσω ενός 6-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...