Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και η Aston Martin ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις εγγυήσεις των μοντέλων της που λήγουν ή θα λήξουν έως τις 30 Ιουνίου του 2020. Η επέκταση της εγγύησης ισχύει για την Κίνα από την 1η Ιανουαρίου και για τον υπόλοιπο κόσμο από τις 14 Μαρτίου. 

Επίσης η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό πως οι αυστηροί όροι εγγύησης δεν θα ισχύουν προσωρινά. Για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν εάν το αυτοκίνητο τους χρειάζεται συντήρηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούν να πάνε το αυτοκίνητο για σέρβις. Μόλις αρθούν οι περιορισμοί, η Aston Martin θα αναλάβει την συντήρηση των αυτοκινήτων χωρίς να επηρεάζεται η εγγύηση τους.

Η Aston Martin θα επανεκκινήσει το εργοστάσιο της στο St Athan στη νότια Ουαλία από τις 5 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγής της DBX, ενώ το κύριο εργοστάσιό της στο Gaydon θα ξεκινήσει την λειτουργία του λίγο αργότερα. H Jaguar Land Rover θα θέσει ξανά σε λειτουργία τα εργοστάσια της σε Αγγλία, Σλοβακία και Αυστρία από τις 18 Μαΐου.