Range Rover και Hummer H2 μετατράπηκαν σε θωρακισμένες λιμουζίνες

Σχετικά άρθρα

H Klassen έχει μετατρέψει ένα Range Rover Autobiography σε θωρακισμένη λιμουζίνα, με το μήκος του οχήματος να έχει αυξηθεί κατά 1.016 χιλιοστά και πλέον να αγγίζει τα 6,215 μέτρα, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 4,136 μέτρα.

Φέρει θωράκιση VR8, ικανή να αντέξει έως και σφαίρες 7,62 χιλιοστών από απόσταση 10 μέτρων, ενώ εξοπλίζεται και με αλεξίσφαιρα ελαστικά που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο, ακόμη και αν πυροβοληθούν, να μπορεί να κινηθεί με ταχύτητες έως και 80 χλμ/ώρα σε μια απόσταση 80 χιλιομέτρων. Το κόστος του θωρακισμένου Range Rover ανέρχεται στα 750.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά το Hummer H2, είναι δημιουργία της ρωσικής Rida. Το όχημα είναι πλέον εξάτροχο και φέρει μια σειρά αναβαθμίσεων, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό. Μηχανικά φορά τον V8 6,0-λίτρων κινητήρα και φέρει θωράκιση κατηγορίας Β.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...