Κάπως έτσι θα μοιάζει το BMW iNext [Renderings]

Σχετικά άρθρα

H BMW ετοιμάζει την “ηλεκτρική” της επίθεση, καθώς μέχρι το τέλος του 2021 θα έχει στην γκάμα της το iX3, το i4 και την έκδοση παραγωγής του iNext, ή αλλιώς iX, μιας και έτσι θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο παραγωγής.

Η γερμανική εταιρία έχει δώσει στο παρελθόν κάποιες φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων να κάνουν δοκιμές εξέλιξης σε διάφορα σημεία του κόσμου, και με βάση αυτές βλέπουμε σήμερα μερικές rendering φωτογραφίες για το πως θα μοιάζει το μεγάλο ηλεκτρικό SUV.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρει αυτονομία έως και 580 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, στον κύκλο WLTP, ενώ θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα της BMW που θα εξοπλίζεται με τη νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων της, οι οποίοι έχουν πιο συμπαγείς διαστάσεις, μιας και σε ένα μόνο μπλοκ θα ενσωματώνουν τον ηλεκτροκινητήρα, το σύστημα μετάδοσης και τα ηλεκτρονικά υποσυστήματα, όντας ένα ενιαίο σύστημα. Οι νέοι ηλεκτροκινητήρες εκτός από μικρότερες διαστάσεις, θα προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, ενώ συνάμα θα κοστίζουν λιγότερο.

Η γερμανική εταιρία θα τοποθετήσει στο μοντέλο της αεροδυναμικές ζάντες, αλλά και “έξυπνα” παράθυρα που θα σκουραίνουν αυτόματα, συμβάλλοντας έτσι στη προστασία της ιδιωτικής ζωής, ενώ θα λειτουργούν και με τρόπο ώστε να διατηρείται στα επιθυμητά επίπεδα η εσωτερική θερμοκρασία.

Τέτοια τεχνολογία χρησιμοποιείται για χρόνια στις ηλιοροφές των αυτοκινήτων, αλλά πέρυσι η Continental την εξέλιξε και την έκανε κατάλληλη για χρήση και στα πλαϊνά παράθυρα. Την ονομάζει Intelligent Glass Control και χρησιμοποιεί ειδικές μεμβράνες, ενσωματωμένες στο γυαλί, που μπορούν να αλλάξουν τον βαθμό διαφάνειας τους.

Δες ακόμα

Νέες spy φωτογραφίες του BMW iNext / iX

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...