ΗΠΑ: Στη Τζόρτζια δίνουν διπλώματα οδήγησης χωρίς εξετάσεις λόγω της πανδημίας

Σχετικά άρθρα

Ο Brian Kemp, ο κυβερνήτης της Τζόρτζια των ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι έφηβοι που θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, θα το παίρνουν χωρίς να δώσουν εξετάσεις.

Οι έφηβοι ηλικίας 16 ετών και άνω, προκειμένου να λάβουν το δίπλωμα οδήγησης χωρίς εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 40 ώρες οδήγησης ενώ βρίσκονται υπό επίβλεψη και στη συνέχεια οι γονείς τους μπορούν απλά να υπογράψουν μια φόρμα που θα αναφέρει πως το παιδί τους είναι ικανό να αποκτήσει το δίπλωμα οδήγησης.

Το μέτρο είναι προσωρινό και ισχύει μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας. Αναμένεται να αρθεί στα μέσα Μαΐου, αλλά μπορεί να συνεχιστεί εάν παραταθεί η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που ισχύει στη πολιτεία της Τζόρτζια από τον Μάρτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...