H Lucid μας δείχνει τον στόλο των πρωτοτύπων του Air για τις δοκιμές του

Σχετικά άρθρα

H Lucid Motors είχε σκοπό να παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης, τον περασμένο Απρίλιο, την έκδοση παραγωγής του Air. Αυτό, όμως, δεν έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, με την πανδημία του νέου κορωνοϊού να ευθύνεται και για αυτήν την καθυστέρηση.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει ανακοινώσει ότι η κυκλοφορία του μοντέλου της θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α στα τέλη του τρέχοντος έτους, και στο video που έδωσε χθες στη δημοσιότητα μας δίνει μια σπάνια ευκαιρία να δούμε το στόλο των 40 πρωτοτύπων που έχει κατασκευάσει με τα οποία πραγματοποιεί εξαντλητικές δοκιμές.

Διάβασε ακόμα

To Lucid Air έκανε ταξίδι 640 χλμ. με μια φόρτιση

Τα beta πρωτότυπα είναι προπαραγωγής αυτοκίνητα, κάτι που σημαίνει ότι σχεδιαστικά και τεχνολογικά θα διαφέρουν ελάχιστα από το αυτοκίνητο που θα μπορεί κάποιος να αγοράσει. Αυτήν την περίοδο η Lucid έχει αναγκαστεί να σταματήσει τις δοκιμές, καθώς ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας, Andrew Hussey, δήλωσε ότι είναι υποχρεωμένοι να μείνουν σπίτι λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας από την αμερικάνικη κυβέρνηση.

Ωστόσο, περιμένουν υπομονετικά την άρση των μέτρων, όπως και κάθε μέλος της ομάδας των 1000 εργαζομένων της Lucid Motors.

Δες ακόμα

H πρώτη φωτογραφία της έκδοσης παραγωγής του Lucid Air

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα