Λόγω της πανδημίας καθυστερούν οι παρουσιάσεις του Lucid Air και η κυκλοφορία των νέων μοντέλων της GM

Σχετικά άρθρα

Τόσο η GM όσο και η Lucid ανακοίνωσαν πως αναβάλουν την παρουσίαση των νέων του μοντέλων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα η Lucid έκανε γνωστό πως το Air παραγωγής δεν θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά αργότερα μέσα στο έτος.

Η GM ήταν μέσα στο έτος να παρουσιάσει αρκετά ανανεωμένα μοντέλα, αλλά και να ξεκινήσει εντός Απριλίου την παραγωγή των νέων Escalade, Yukon, Tahoe και Suburban. Ωστόσο λόγω της πανδημίας ο προγραμματισμός πηγαίνει προς τα πίσω, με τα ανανεωμένα Chevrolet Equinox, GMC Terrain, Cadillac XT4, Bolt EV, Chevrolet Silverado και GMC Sierra να αναμένονται να παρουσιαστούν είτε προς τα τέλη του 2020, είτε στις αρχές του 2021 και να κυκλοφορούν στην αγορά ως μοντέλα (MY) 2020.

Επίσης έχει ανασταλεί η ανάπτυξη της Camaro, των δυνατότερων εκδόσεων των Cadillac CT4-V και CT5-V, όπως και μιας έκδοσης της Corvette. Ωστόσο συνεχίζεται κανονικά η ανάπτυξη των GMC Hummer EV, Cadillac Lyriq, Chevrolet Bolt EUV και Cruise Origin καθώς και το νέο σύστημα μπαταριών Ultium.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...