Διέρρευσαν BMW 5-Series LWB facelift και iX3 από την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου μήνα, διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες της ανανεωμένης Σειράς 5 και του iX3, και σήμερα βλέπουμε νέες -live αυτή τη φορά- φωτογραφίες των δύο αυτών μοντέλων, προερχόμενες από την Κίνα.

To sedan μοντέλο της γερμανικής εταιρίες έχει υποστεί ένα ήπιο facelift και η συγκεκριμένη έκδοση είναι αυτή με το μακρύ μεταξόνιο. Το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 133 χιλιοστά, κάτι που προσφέρει περισσότερο χώρο στους επιβάτες της καμπίνας, ειδικά τους πίσω, και δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές σε σχέση με την κανονική έκδοση της 5άρας.

Οι αλλαγές του facelift εντοπίζονται στο εμπρός και πίσω μέρος (το οποίο teasάρει η γερμανική εταιρία), καθώς η ανανεωμένη 5άρα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη γρίλια, ελαφρώς επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα με νέα LED φώτα ημέρας, ενώ μικρές αναβαθμίσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό. Θα προσφέρεται στις εκδόσεις 525 Li, 530 Li και 540 Li.

Ακολούθως, βλέπουμε νέες φωτογραφίες του iX3 από την χώρα όπου θα κατασκευάζεται. Όπως ξέρεις, η παραγωγή του πρώτου από τα νέας γενιάς ηλεκτρικά μοντέλα της BMW θα γίνεται από την κοινοπραξία της γερμανικής εταιρίας με την κινέζικη Brilliance Automotive Group Holdings, την BMW Brilliance Automotive (BBA). Η BBA έχει αυξήσει τη δυναμικότητα των δύο τοπικών εργοστασίων της – σε Tiexi και Dadong – στο Shenyang, της επαρχία Liaoning για να ανταπεξέλθει στις μελλοντικές προκλήσεις.

Διάβασε ακόμα

Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του BMW iX3

Από εκεί θα εξάγεται παγκοσμίως, μια στρατηγική κίνηση του BMW Group, καθώς θέλει να διευρύνει το αποτύπωμά του στην Κίνα. Τέλος, και η παραγωγή της 5-Series με το μακρύ μεταξόνιο γίνεται στο εργοστάσιο της BMW-Brilliance, στη πόλη Shenyang στη βορειοανατολική Κίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...