Η Manhart βελτιώνει την BMW X5 και πιο συγκεκριμένα την M έκδοση του SUV. Ο οίκος από την πόλη Wuppertal της Γερμανίας ονομάζει το MHX5 700 και βάφει το αυτοκίνητο στα γνωστά της χρώματα, μαύρο (Black Sapphire Metallic) με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε μπεζ επενδύσεις.

Μηχανικά, ο twin-turbo 4,4-λίτρων V8 από το εργοστάσιο αποδίδει 600 άλογα και 750 Nm ροπής, αλλά χάρη σε έναν επαναπρογραμματισμό της ECU και τη νέα εξάτμιση της Manhart, η απόδοση του φτάνει πλέον τα 725 άλογα και τα 910 Nm ροπής. Η Manhart δεν αναφέρει τα νέα νούμερα των επιδόσεων, αλλά το 0-100 χλμ/ώρα θα σίγουρα καλύτερο από τα 3,9 δευτ. που χρειάζεται το εργοστασιακό μοντέλο. Παρόλα αυτά γίνεται γνωστό ότι ο κόφτης τελικής ταχύτητας έχει αφαιρεθεί και το μοντέλο μπορεί να πιάσει τα 315 χλμ/ώρα.

Το γερμανικό SUV πατάει σε H&R ελατήρια που χαμηλώνουν την απόσταση από το έδαφος, ενώ φοράει νέες ζάντες 23 ιντσών. Ακόμα, τοποθετεί στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα carbon spoilers, ενώ νέες -μεγαλύτερες- είναι και οι απολήξεις της εξάτμισης.

Το πακέτο θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 κομμάτια και ο γερμανικός οίκος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πωλείται για €215.985, έχοντας μόλις 25 χλμ. στο οδόμετρο.