Λίγες ημέρες μετά τη “μεταμόρφωση” του Hyundai Santa Fe από την Carlex Design, ο βελτιωτικός οίκος από την Πολωνία μας δείχνει το πακέτο αναβάθμισης του Ford Ranger. Αυτό μπορεί να κινηθεί σε κάθε οδόστρωμα, με τους επιβάτες να μην κάνουν υποχωρήσεις σε θέματα άνεσης και πολυτέλειας.

Το Ranger φορά τον 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα, απόδοσης 270 ίππων, που είναι διαθέσιμος στις Η.Π.Α., αλλά η Carlex αναφέρει ότι ετοιμάζει την προσθήκη ενός V8 κινητήρα από το F-150. Στο αισθητικό κομμάτι, το αμερικάνικο pickup διαθέτει νέους προφυλακτήρες, LED φώτα ημέρας, νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις και ζάντες 18 ιντσών με BF Goodrich T/A ελαστικά.

Ακόμα, η Carlex έχει τοποθετήσει κιτ ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, LED φώτα στην οροφή και αρκετά προστατευτικά κάτω από το σώμα, για να μη φοβάται ο ιδιοκτήτης του αν θα “τραυματίσει” σημαντικά μέρη του.

Η Carlex έχει αναλάβει και το εσωτερικό, με το Ranger να διαθέτει πλήρως επανασχεδιασμένα καθίσματα με ανάγλυφα μοτίβα, δερμάτινες nappa επενδύσεις, με λευκές ραφές, καθώς και Alcantara επενδύσεις.