H Carlex βελτιώνει το Ford Ranger

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά τη “μεταμόρφωση” του Hyundai Santa Fe από την Carlex Design, ο βελτιωτικός οίκος από την Πολωνία μας δείχνει το πακέτο αναβάθμισης του Ford Ranger. Αυτό μπορεί να κινηθεί σε κάθε οδόστρωμα, με τους επιβάτες να μην κάνουν υποχωρήσεις σε θέματα άνεσης και πολυτέλειας.

Το Ranger φορά τον 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα, απόδοσης 270 ίππων, που είναι διαθέσιμος στις Η.Π.Α., αλλά η Carlex αναφέρει ότι ετοιμάζει την προσθήκη ενός V8 κινητήρα από το F-150. Στο αισθητικό κομμάτι, το αμερικάνικο pickup διαθέτει νέους προφυλακτήρες, LED φώτα ημέρας, νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις και ζάντες 18 ιντσών με BF Goodrich T/A ελαστικά.

Ακόμα, η Carlex έχει τοποθετήσει κιτ ανάρτησης που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, LED φώτα στην οροφή και αρκετά προστατευτικά κάτω από το σώμα, για να μη φοβάται ο ιδιοκτήτης του αν θα “τραυματίσει” σημαντικά μέρη του.

Η Carlex έχει αναλάβει και το εσωτερικό, με το Ranger να διαθέτει πλήρως επανασχεδιασμένα καθίσματα με ανάγλυφα μοτίβα, δερμάτινες nappa επενδύσεις, με λευκές ραφές, καθώς και Alcantara επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr