Το Volkswagen T-Roc R στα 0-263 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Στο ακόλουθο video θα δεις το Volkswagen T-Roc R να πιάνει στην Autobahn ταχύτητες έως 263 χλμ/ώρα. Μηχανικά φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων με 400 Nm ροπής που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και με σύστημα τετρακίνησης.

Φέρει σκληρότερη ανάρτηση με μειωμένη απόσταση από το έδαφος, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης με προοδευτική υποβοήθηση, μεγάλα φρένα -ίδια με αυτά του Golf R Performance, launch control και πρόγραμμα οδήγησης Race που δίνει τη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης τους ESP.

Στιλιστικά φορά νέο bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, αεροτομή, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και νέα γρίλια. Επίσης υπάρχουν LED προβολείς ομίχλης, χρωμιομένα καλύμματα καθρεπτών, μαύρες δαγκάνες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, μαύρη οροφή και ζάντες 18″, με αυτές των 19″ να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Εκεί συναντάμε και εξάτμιση της Akrapovic.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ κοφτό τιμόνι με paddles, μαύρη επένδυση οροφής, αλουμινένια πεντάλ, λευκό κρυφό φωτισμό, R λογότυπα, σπορ καθίσματα, Nappa δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και μια οθόνη αφής 8″.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...