BMW 8-Series Golden Thunder Edition

Σχετικά άρθρα

Την Golden Thunder έκδοση της Σειράς 8 παρουσιάζει η BMW, με την έκδοση να διατίθεται στις Coupe, Convertible και Gran Coupe των 840i, 840d xDrive και M850i ​​xDrive.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο μαύρα μεταλλικά χρώματα (Sapphire Black και Frozen Black) και διαθέτει χρυσαφί λεπτομέρειες στο σώμα και στους καθρέπτες, ενώ και οι ζάντες 20″είναι βαμμένες σε χρυσαφί χρώμα. Εξοπλίζεται με το πακέτο High Gloss Shadow Line, με μαύρες M δαγκάνες και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, με το “Edition Golden Thunder” να είναι ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Η οροφή είναι επενδυμένη με ανθρακί Alcantara, ενώ υπάρχουν χρυσαφί και αλουμινένια διακοσμητικά, όπως και το σύστημα ήχου Bowers & Wilkins Diamond Surround.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...