Διαβάζοντας τον τίτλο, είμαι σίγουρος ότι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι ότι έχουμε να κάνουμε με άλλον έναν “κουλό” οδηγό και παχυλό τραπεζικό λογαριασμό, που μην έχοντας εξοικειωθεί με τη νέα του Lamborghini Huracan Performante Spyder, έχασε τον έλεγχο της, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η αλήθεια, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική. Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο M1 της Αγγλίας, κοντά στην πόλη Ossett, με τον οδηγό του ιταλικού supercar να είχε παραλάβει τα κλειδιά της ολοκαίνουριας Huracan Performante Spyder πριν 20 -μόλις- λεπτά, από την στιγμή που έγινε το ατύχημα.

Ξαφνικά, όμως, το αυτοκίνητο εμφάνισε μια μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να σταματήσει στη μέση του δρόμου. Δυστυχώς ένα διερχόμενο βαν δεν κατάφερε να κάνει εγκαίρως ελιγμό για να το αποφύγει, και έπεσε πάνω στην -αξίας 220.000 λιρών (€240.000)- Huracan Performante Spyder, καταστρέφοντας την ολοσχερώς.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να ανασηκωθούν τα roll bars, τα οποία ενεργοποιούνται συνήθως σε περίπτωση ανατροπής. Ευτυχώς, όμως, κανείς από τους εμπλεκόμενους οδηγούς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.