Μέσα στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων της, η Williams παρουσίασε σήμερα τα νέα χρώματα της FW43, με τα οποία θα την δούμε να τρέχει στο αναθεωρημένο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Formula 1.Όπως γνωρίζεις, η βρετανική ομάδα -43 χρόνια μετά από την ίδρυση της- ανακοίνωσε πριν ένα μήνα πως εξετάζει την μερική ή ολική πώληση της ομάδας της Formula 1, καθώς έλυσε τη συνεργασία της με την ROKiT, μια συνεργασία που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023.

1

Παρατηρώντας το νέο livery, το κόκκινο έχει αφαιρεθεί τελείως, αφήνοντας ένα κυρίως λευκό χρώμα με ζώνες σκούρου μπλε και γαλάζιου, που ρέουν στο μονοθέσιο. Η Williams ψάχνει για νέους χορηγούς, ενώ συνεχίζει επίσης την αναθεώρηση των στρατηγικών επενδυτικών επιλογών που διαθέτει η ομάδα.

2

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρικής εταιρίας Williams Grand Prix Holdings (WGPH), το διοικητικό συμβούλιο της WGPH εξετάζει την πώληση του αγωνιστικού τμήματος της εταιρίας, ως μέρος μιας νέας στρατηγικής κατεύθυνσης με στόχο την εξασφάλιση του μέλλοντός της.