Η Geely παρουσιάζει το επταθέσιο Hao Yue

Σχετικά άρθρα

Η Κινέζικη Geely παρουσιάζει το Hao Yue, το μεγαλύτερο SUV που κατασκεύασε ποτέ. Το επταθέσιο όχημα τοποθετείται στην D κατηγορία έχοντας μήκος 4.835 mm, πλάτος 1.900 mm, ύψος 1.780 mm και μεταξόνιο 2.815 mm.

Τα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν προκειμένου να αυξηθεί ο διαθέσιμος χώρος αποσκευών έως και τα 3.360 λίτρα. Όλα τα καθίσματα είναι ρυθμιζόμενα, με το μοντέλο να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, ενώ ίδιας διάστασης είναι και η κεντρική οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Κίνηση παίρνει από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.800 κ.εκ απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η κίνηση στέλνεται στον μπροστινό άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Αργότερα θα προσφέρεται και με έναν 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 247 ίππων, προερχόμενος από την Volvo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...