Η BMW teasάρει και αποκαλύπτει λεπτομέρειες των νέων M3 και M4

Σχετικά άρθρα

Η BMW έδωσε μια σειρά φωτογραφιών των νέων M3 και M4 από την διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης τους, αλλά και μια teaser φωτογραφία τους, με τα μοντέλα να είναι προγραμματισμένα να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα η BMW αποκάλυψε και ορισμένες λεπτομέρειες των νέων M3 και M4 που παίρνουν κίνηση από τον S58 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα με σφυρηλατημένο στροφαλοφόρο άξονα, ενώ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, έχει βελτιωμένο όριο περιστροφής σε σχέση με τον S55, μιας και ο νέος κινητήρας μπορεί να στροφάρει έως τις 7.200 σ.α.λ.

Ο κινητήρας είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις με 480 και 510 άλογα με έως 650 Nm ροπής, με την πρώτη να συνδυάζεται αποκλειστικά με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και να είναι πισωκίνητη.

Η έκδοση με τα 510 άλογα προσφέρεται τόσο ως πισωκίνητη, όσο και ως τετρακίνητη και συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο αυτόματο M8HP75 κιβώτιο ταχυτήτων της ZF.

Τα 0-100 χλμ/ώρα αναμένεται να τα κάνουν σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, με το xDrive σύστημα τετρακίνησης να είναι μια τροποποιημένη έκδοση αυτού της M5, διαθέτοντας Drift mode, που επιτρέπει το μοντέλο να γίνεται πισωκίνητο.

Τα αυτοκίνητα φορούν ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S διαστάσεων 275/35 μπροστά και 285/30 πίσω. 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 5.702 BMW 5-Series

Η BMW ανακαλεί 5.702 5-Series και i5, παραγωγής μεταξύ 12 Ιανουαρίου 2024 και 29 Ιανουαρίου 2024 επειδή οι βάσεις ISOFIX στο πίσω κάθισμα μπορεί...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr