40 εκατ. λίρες ετησίως φέρεται να ζητά ο Hamilton από την Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton και η Mercedes συνεχίζουν τις συνομιλίες τους σχετικά με το νέο συμβόλαιο του Βρετανού και οι πιο πρόσφατες αναφορές θέλουν τον Hamilton να ζητά 40 εκατ. λίρες (44,4 εκατ. ευρώ ετησίως).

Το σημερινό συμβόλαιο του Hamilton λήγει στο τέλος του έτους, με τον Βρετανό πιλότο να παίρνει σήμερα 42 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Lewis Hamilton είναι ο πιο πλούσιος εν ενεργεία Βρετανός αθλητής, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 224 εκατ. λίρες (248,5 εκατ. ευρώ), με τον Hamilton να προσθέτει το 2019, 48 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς από το συμβόλαιο του με την Mercedes και από άλλα εισοδήματα.

Επιπλέον είναι ο 13ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη, σύμφωνα με το Forbes.

Ο Hamilton απαντώντας στα δημοσιεύματα είπε πως οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει και πως το ποσό που αναφέρθηκε δεν ισχύει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr