Η NEVS παρουσίασε το Sango, ένα αυτόνομο μικρό λεωφορείο

Σχετικά άρθρα

Η NEVS μας δείχνει το Sango, ένα αυτόνομο μικρό ηλεκτρικό λεωφορείο που είναι μέρος ενός νέου οικοσυστήματος κινητικότητας της εταιρίας που ονομάζεται PONS. Σύμφωνα με την εταιρία, το PONS προσδιορίζει την πρώτη γενιά αυτόνομων οχημάτων της, που έχουν συνδεδεμένο περιβάλλον εργασίας, το οποίο η εταιρεία πιστεύει ότι θα μπορούσε να γίνει η λύση κινητικότητας για τις έξυπνες και βιώσιμες πόλεις του μέλλοντος.

Σύμφωνα με την NEVS, υπάρχουν σήμερα 1,3 δισ. αυτοκίνητα στον κόσμο, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο το 5% του χρόνου. Η εταιρεία θεωρεί ότι τα αυτοκίνητα πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο αποτελεσματικά και ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της ευρείας υιοθέτησης αυτόνομων οχημάτων. Η εταιρία δηλώνει:

Η μετάβαση από το Α στο Β σημείο με ηλεκτρικά οχήματα δεν οδηγεί τόσο μακριά όσο υπονοεί ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εποχή ενός ατόμου ανά αυτοκίνητο και η εποχή της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου θα είναι σύντομα πράγματα του παρελθόντος. Έρχεται μια νέα εποχή, όπου τα αυτοκίνητα θα είναι βελτιστοποιημένα για την κινητικότητα στη πόλη και για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Το αυτόνομο Sango διαθέτει ένα ευέλικτο εσωτερικό με τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις (ιδιωτικό, οικογενειακό και κοινωνικό) και ανάλογα με την ρύθμιση, μπορεί να μεταφέρει έως και έξι επιβάτες στο εσωτερικό του.

Η NEVS θα βγάλει στους δρόμους της Στοκχόλμης περίπου 10 Sango το 2022 ως μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος, με τα οχήματα να χρησιμοποιούνται από το κοινό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Nio και CATL συνεργάζονται για μπαταρίες με μεγαλύτερο κύκλο ζωής

Η Nio ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την CATL για την ανάπτυξη μπαταριών μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, ως μέρος των προσπαθειών τους για να μειώσουν...

Η AC Cobra GT και σε coupe έκδοση

Η AC Cars έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία της Coupe έκδοση της AC Cobra GT. Όπως η Roadster έκδοση, έτσι και η...
Autoblog.gr