Το NEVS Emily GT ίσως περάσει στην παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Ήταν τέλη Απριλίου όταν η NEVS αποκάλυψε το Emily GT, ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο διάδοχος του Saab 9-5, αλλά δεν μπόρεσε να το βγάλει στη παραγωγή εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σουηδικό δημοσίευμα θέλει έναν ανώνυμο επενδυτή να έχει υπογράψει μια επιστολή προθέσεων να αποκτήσει όλο το project του Emily GT, όπως και το project του προγράμματος οικοσυστήματος κινητικότητας PONS. Εάν η συμφωνία καρποφορήσει, το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο Trollhattan της Σουηδίας, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Saab που αγόρασε η NEVS το 2012.

Το Emily GT αποδίδει 484 άλογα, χάρη στους 4 ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά τροχό, με αυτούς να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 175 kW, ικανή να χαρίσει αυτονομία έως 950 χλμ.

Η NEVS ανάφερε πως το μοντέλο παραγωγής θα ήταν διαθέσιμο και σε εκδόσεις με μπαταρίες χωρητικότητας 105 kWh και 140 kWh, ενώ θα υπήρχε και έκδοση με 653 άλογα και 2.200 Nm ροπής.

ΠηγήMestmotor.se

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...