Ποινή 10 δευτερολέπτων πήραν οι Magnussen και Grosjean

Σχετικά άρθρα

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τους δύο οδηγούς της Haas, Romain Grosjean και Kevin Magnussen με ποινή 10 δευτερολέπτων στον καθένα, για τις οδηγίες που πήραν στον γύρο σχηματισμού του Ουγγρικό GP.

Η Haas, στο τέλος του γύρου σχηματισμού κάλεσε τόσο τον Grosjean όσο και τον Magnussen στα pit προκειμένου να αλλάξουν ελαστικά και να βάλουν σλικ. Ωστόσο οι αγωνοδίκες αποφάσισαν πως η Haas παραβίασε το άρθρο 27.1 των κανονισμών και έτσι επέβαλαν ποινή 10 δευτερολέπτων στους πιλότους της ομάδας.

Αποτέλεσμα ήταν ο Magnussen να χάσει μια θέση και να πέσει στην 10η, με τον Carlos Sainz να ανεβαίνει στην 9η. Ο Grosjean έπεσε από την 15η στη 16η θέση, πίσω από τον Kimi Raikkonen.

Σε ότι αφορά την υπόθεση της Red Bull. Η ομάδα κλήθηκε να εξηγήσει εάν στέγνωσε την πίστα μπροστά από την θέση εκκίνησης του Albon, πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι αγωνοδίκες, μετά την συνάντηση που είχαν με εκπρόσωπο της Red Bull και βλέποντας τα σχετικά video, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η Red Bull δεν προσπάθησε “ενεργά” να στεγνώσει την πίστα. Έτσι ο Albon διατηρεί την 5η θέση που κατέκτησε στον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα