Η Tesla αναβαθμίζει τα Model S και Model X με νέους κινητήρες, νέα μπαταρία και νέα εμφάνιση

Σχετικά άρθρα

Η Tesla θα παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες, πιθανώς στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με τη νέα μπαταρία της, τα ανανεωμένα Model S και Model X τα οποία θα έχουν νέα μπαταρία, φρέσκια εμφάνιση, νέους ηλεκτροκινητήρες, ενώ θα προσφέρονται και στην έκδοση Plaid με τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Το συγκεκριμένο project της Tesla έχει κωδική ονομασία “Palladium” με προηγούμενες αναφορές να θέλουν το εσωτερικό των Model S και Model X να ανανεώνεται και αυτό και να μοιάζει με το εσωτερικό του Model 3, έχοντας νέα καθίσματα υψηλής ποιότητας, νέο ταμπλό και νέα οθόνη αφής.

Τα Model S και Model X θα αποκτήσουν μόνιμους μαγνητικούς ηλεκτροκινητήρες, σαν και αυτούς των Model 3 και Model Y, που έχουν αποδοτικότητα μεγαλύτερη του 97%, έναντι 93% των τρεχόντων AC επαγωγικών κινητήρων.

Οι Plaid εκδόσεις θα ξεχωρίζουν από το επιθετικό bodykit με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες να αποδίδουν περισσότερα από 800 άλογα και να αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 130 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...