Κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους, ο Elon Musk παραδέχτηκε ότι η σημερινή γκάμα της Tesla είναι αρκετά ακριβή. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νοτιοαφρικανός υπαινίσσεται εμμέσως ότι η εταιρία του θα παρουσιάσει ένα μικρότερο και φθηνότερο entry-level μοντέλο, τονίζοντας:

Είναι σημαντικό να κάνουμε το αυτοκίνητο προσιτό. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πετύχει στην αποστολή μας, εάν δεν καταστήσουμε τα αυτοκίνητα προσιτά.

Όπως επίσης το πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο για το πού βρισκόμαστε τώρα, είναι ότι τα αυτοκίνητά μας δεν είναι αρκετά προσιτά. Πρέπει να το διορθώσουμε.

Ωστόσο ο Musk δεν ήταν πρόθυμος να μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική γκάμα της Tesla, λέγοντας:

Δε νομίζω ότι μπορούμε να σχολιάσουμε λεπτομερώς τον χάρτη των προϊόντων μας, πέρα από αυτά που έχουν ανακοινωθεί, γιατί νομίζω ότι θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό στο λανσάρισμα των μοντέλων μας.

Αλλά θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι θα φτιάξουμε ένα compact όχημα, και πιθανώς ένα πολυμορφικό όχημα. Αυτά είναι πιθανά πράγματα κάποιο στιγμή. Νομίζω όμως ότι υπάρχει πολύς δρόμος με τα Model 3 και Model Y και με τα Cybertruck και Semi. Επομένως, έχουμε πολύ δρόμο. Νομίζω ότι θα κάνουμε τα προφανή πράγματα.