To νέο Nissan Maxima ίσως είναι αμιγώς ηλεκτρικό

Σχετικά άρθρα

H Nissan έχει ανακοινώσει ότι θα ανανεώσει σχεδόν 70% των μοντέλων της μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, ενώ μακροπρόθεσμα θέλει να μικρύνει τον κύκλο ζωής των κύριων μοντέλων της στα τρία χρόνια, από τα πέντε που είναι σήμερα.

Ο COO της Nissan, Ashwani Gupta, δήλωσε σχετικά:

Βρισκόμαστε στη διαδικασία της μαζικής ανανέωσης της γκάμας των προϊόντων μας στις ΗΠΑ.

Ως μέρος του νέου πλάνου της, η ιαπωνική εταιρία εξετάζει σοβαρά να μετατρέψει το Maxima σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό sedan, όταν παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του, κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2022. Τέλος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Nissan εργάζεται στον επανασχεδιασμένο GT-R, το οποίο θα λέγεται ότι θα παρουσιαστεί το 2023.

Η Nissan εξετάζει να το κάνει υβριδικό, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Le Mans.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...