Η Ford ανακοίνωσε πως μέχρι σήμερα έχει δεχτεί περισσότερες από 165.000 κρατήσεις για τα νέα Bronco και Bronco Sport, τα οποία παρουσιάστηκαν τρεις εβδομάδες πριν. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να κάνουν την κράτηση έχουν καταθέσει 100 δολάρια ως προκαταβολή, με την Ford να λέει πως δέχεται περισσότερες από 8.000 κρατήσεις ημερησίως.

Παράλληλα η εταιρία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει έως το καλοκαίρι του 2021, τέσσερις Bronco Off-Roadeo τοποθεσίες στις ΗΠΑ που θα δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους των Bronco και Bronco Sport να “παίζουν” με τα αυτοκίνητά τους σε ειδικές εκτός δρόμου διαδρομές.

Τέλος, με την Ford να προσφέρει περισσότερα από 200 εργοστασιακά αξεσουάρ για τα νέο Bronco και Bronco Sport, ετοίμασε 5 πρωτότυπα των μοντέλων που εξοπλίζονται με αυτά.

Πρόκειται για τα Bronco Trail Rig, Bronco Fishing Guide, Bronco Sport Trail Rig, Bronco Sport Tow RZR και Bronco Sport Off-Roadeo Adventure Patrol που μεταξύ άλλων διαθέτουν νέες ζάντες, νέες αναρτήσεις, εκτός δρόμου ελαστικά, πρόσθετα LED φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες, προστατευτικές μπάρες, νέα πατάκια και ράγες οροφής.